— BRANDING —

Aura

Consultora de Gestió Financera i Estratègia.
Des de l’expertesa dels seus fundadors, neix amb la motivació d’acompanyar les Pimes per aconseguir millors resultats. Una marca conformada per professionals amb molta experiència. Planers. Directes. Honestos. Pràctics. Confiables.

La imatge dissenyada per AURA s’inspira en el concepte de proximitat i confiança, a partir d’una tipografia clara i molt reconeixible, intervenim per reforçar el concepte nexe, estem a prop, confiem.

Recollim la primera lletra de la marca per convertir-la en un símbol o signe de puntuació el qual ens aporta dinamisme i ens permet desenvolupar un sistema visual per enriquir les peces de comunicació. Creem una identitat dinàmica, contundent i icònica, com és el signe convencional de la fletxa que s’utilitza en la principalment en la disciplina de les matemàtiques, per representar determinats conceptes, que dota a la identitat caràcter i estabilitat.

Una altra part del projecte que ens varen encarregar va ser la creació dels textos per la seva nova WEB, hem treballat tant en l’estratègia de marca, els claims principals i el desenvolupament dels continguts de la mà d’en Jordi Rodrigo i el Juan Pablo Caja col·laboradors de capçalera de Wassabi Stereo Design.

Tipografia

Disseny Web

El disseny i la programació del Web també han estat elaborats per nosaltres. Un projecte integral de marca. Proximitat i professionalitat han quedat paleses en aquesta feina.

Més projectes