NAMING — BRANDING — PACKAGING

Escata per
Pere Planagumà

Conegut des dels grecs i molt apreciada pels romans, la salsa de Garum és un dels secrets més exquisits de la gastronomia mediterrània. Escata és la reinterpretació d’aquesta salsa llegendària, portada a la cuina contemporània per Pere Planagumà. Des del seu restaurant a Roses, crea la seva cuina des del mateix cor de la Costa Brava, amb el Mediterrani sempre com a concepte.

La imatge que hem dissenyat per a aquest producte d’alta gastronomia – que inclou naming, logotip i pack – s’inspira en el paisatge mediterrani integrant elements visuals d’alta gastronomia i modernitat per a aconseguir un producte amb una forta personalitat i narrativa de marca.

Disseny de pack modern, de color viu amb un stamping coure que fa referència a les escates de l’anxova. El blau més el stamping en contrast amb el negre fa que Escata sigui un producte recognoscible i destacable en el punt de venda.

Per a la identitat de marca hem creat un logotip tipogràfic amb l’anxova com a protagonista en la “S”, utilitzant una tipografia de pal sec condensada que al costat del stamping genera un llenguatge simple i potent.

Escata és la reinterpretació d’una salsa llegendària, el garum, portada a la cuina contemporània per Pere Planagumà i influenciada gràficament per la cultura mediterrània orientada al mercat de l’alta cuina.

Més projectes