— PACKAGING —

Nanas
Cialfir

Les Nanas són un producte de la família de “Bengalas Pastel ” Però, també es pot fer servir com a joguina per a nens, per decorar, etc.

Treballant de la mà del departament d’innovació de Cialfir vàrem col·laborar en el desenvolupament d’aquest producte, creiem important fer un pas més i fer del moment celebració una festa amb aquest petit detall pels més petits, la flama s’apaga, però et queda el regal.

Els colors, el tacte i la forma agradable, fa que el públic objectiu infantil s’interessi per aquest producte. A més, es pot col·leccionar, hi ha la possibilitat d’obtenir diferents Nanas (un ratolí, un mussol, una guineu i un unicorn).

La finalitat d’aquest producte és abandonar la idea que els productes pirotècnics s’utilitzen només una vegada, per això, amb la creació de les Nanas, aconseguim fusionar dos conceptes que mai s’havien plantejat abans, la pirotècnia i la reutilització.

El nostre equip s’ha encarregat tant en el disseny de packaging, disseny de producte 3D, la fotografia, etc. de les quals sorgeix un disseny especial i, per tant, diferent.

Disseny 3D

Desenvolupament gràfic

Aquest producte pretén estar present en tots aquests moments de màgia, quan els ulls del infant irradien felicitat, quan prediuen la celebració d’un moment especial.

Més projectes