— CAMPANYA TV —

Forcadell Immobiliaria

Què hi ha darrere d’una fórmula tan gastada com la frase “Per a entrar a viure”?
Quan es tracta d’una immobiliària que fa seixanta anys en el sector, sens dubte, hi ha molt.

Perquè en els immobles, a les cases, en els locals, en les oficines, entrar a viure és molt més que una fórmula que, per gastada, sembla perdre el seu significat: S’entra a somiar, a créixer, a crear una llar, a formar una família, a treballar, a esforçar-se, a progressar, a descansar, a compartir… també, per què no, a invertir, a emprendre, a lluitar. A estimar, a riure. A viure.

Agència: Wò Studio
Realitzador: Pablo Oliveró
Direcció Creativa: Enric López / Juan Pablo Caja
Direcció d’Art: Sunsi Buch
Fotografia: Thomas Moke
Produït per Garage Films

Forcadell, pel seu 60 aniversari, necessitava una campanya de branding que resumís la seva labor i la projectés cap al futur. Una campanya que explorés i exposés aquesta dimensió més enllà dels anuncis de compravenda, de les frases fetes, de les fórmules i plantilles que semblen acabar comunicant al públic que totes les immobiliàries són, si no iguals, bastant semblants: Només quan les coses es fan amb dedicació, amb professionalitat, amb afecte, amb passió… sol quan s’omplen de sentit frases fetes com “per a entrar a viure” es poden complir anys sent líder el sector.

Making Of
Una espectacular experiència en el rodatge amb tres localitzacions i un excel·lent treball dels actors/ballarins coreografiats per Lali Ayguadé.

Més projectes